Thursday, April 9, 2009

Tagged by Kak Mi!

Hari ni balik dari meeting dr president rase letih dan tensi.. so utk mengurangkan stress ni pi la menjenguk blog yang I minat.. huhu.. kene tagged laks ngan kak mi.. so here goes!

1. find a very safe place
Mane lagik.. kat rumah la yang I raser paling selamat.. paling hepi.. paling relaks.. nak balik rumah.. waaaah..

2. take a picture of your current handbag and its content
Alaa... malas la nak amik gambo sekalik lg so i akan letak gambo I amik td.. haha.. handbag jeks..


3. reveal all the items in your bag

My wallet 'pierre cardin' by 5 years.. of course semua org kene ada wallet kan.. no wallet no money meh.. singgit dua money gaks..

Sampah sarap sampingan.. ini sudah kepastian gaks.. kat sini ada voucher Jusco, voucher Foto EOE, surat Prudential Farissa (nak difile tp tak buat2), souvenior key chain dr Fai, time-off medical slip yang tak beri2 kpd Nora, dan sekeping envelope (utk emergency huluran duit)..

Ear thermometer.. penyelamat yg sentiasa dibawa kemane2 incase si kenit demam.. tembak jeks utk amik suhu.. digalakkan semua mommy ada satu.. sebab farissa ni suke meronta2 biler nak amik suhu.. so kalo ada ni senang..

Extra pen, scrunchy (takleh gune sebab rambut pendek), anak tudung separuh (spare)..

Kunci kete and kunci opis.. kalo tak kene kaco abg j utk bukak dan tutup opis.. haha..

Sikat utk setkan rambut farissa yang agak kusam biler berpeluh, butang baju farissa yang tercabut, klip rambut dan penutup pacifier..

My gorgeous handphone!! SE of course.. teman setia..
the end
4. the must have items in your bag?
Wallet, kunci-kunci and handphone kot... tp kalo nak selamat semua kene ada..:D
5. the most embarrassing item?
hehe.. apa lg.. yang the ladies perlukan monthly tuh.. i think that is the most hush hush... oo termasuk the pain killers yang i kene amik sebab belakangku yang selalu sakit..
6. the tiniest item?
Butang farissa yang tercabut tuh rasernye.. the tiniest..
7. tag as many people as you like:
Ngeh ngeh ngeh disini saya nak mengetagged.. jeng jeng jeng:
melor, kak keh, kak aida, kak farid, hana, kak rita, nora, fariza, kak fadh
saje nak ramai sket.. kan kepoh.. warghahaha.. ;)

1 comment:

me said...

i nak la ear thermometer tu, sebab cute gila. bole? :))

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails