Sunday, April 4, 2010

Perfect Home Living, PWTC Exhibition

Hari Ahad lepas, after papa balik dr outstation for more than 10 days.. huhu (geram kengkadang).. kami sekeluarga ke PWTC melawat home exhibition..the whole experience mmg best giler!! but there is too many people.. biasalahkan.. hari ahad.. hik hik... so, these are some of the pics yg diambil di sane..

sebab tak breakfast.. and dah lambat.. we all bfast jeks kat pwtc.. :)

ada a few stalls utk order nasi lemak ke.. toseh ke.. mee goreng ke..

gambo papa tgh bayar bfast kat counter.. bayar dulu sblum makan ya..

nasik lemak.. dan kari ayam.. farissa makan cam best jeks..

papa diet.. so dia makan kari puff ni jeks.. ishh.. kenyang ke tuh??

haaa.. ni la gambo pintu yg dibeli.. ni security door ni.. pintu tu mmg dah besi.. ekeke.. cunkan? letak kat pintu blakang umah sebab pintu ni leh bukak2 kasik asap kuar.. yelah org melayu masak.. tak gitu?

a full range of pintu!!

Then, hangkut satu water filter service (diamond) sebab derang buat promotion.. amik service air mineral dpt satu water dispenser... ape lagik.. hangkut la.. mmg dah masuk dlm budget umah baru pun.. hihi..

haaa yg ni sesuai utk I tau.. yg malas giler nak vakum umah.. tp yg tak best nye laks.. kene flooring rata.. kalo tak vakum tak nak naik atas karpet.. *rm899 promotion price

oo yg ni masuk dlm wish list.. ekeke.. tunggu mase jeks nak beli.. sgt selesa dan berbaloi kot kalo nak beli.. can't wait to buy this..


Ni brochure tilam Napure.. tak sabo nye!!!!

2 comments:

Nuha Ariana said...

vakum ni jalan sendiri ke?cam robot?hehhee...i tak pernah tgk lagi vakum mcm ni..slalunye ada batang/host utk org pegang tu..

Nadra Farissa said...

ha ah.. vakum ni jln sendiri!! tp minus points dia agak montel so tak muat bawah kerusi.. plus dia tak hebat nak bersih2 kan corner2 area..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails