Sunday, May 17, 2009

Activity Area

Ni la Farissa tgh asyik sibuk bermain ngan Playdohnye.. Set ni sebenarnye utk main masak2..

Mama Farissa nak wat roti --> color hijau.. dah berkulat la tuh..


Mula2 kene adun sebati... Alas ni sgt berguna sebab dier mudah dibersihkan.. Beli kat ELC..

Ni la hasilnya..

Kite kene pulas2 sblum masuk toaster..

This is actually activity storage Farissa.. Ada playdooh, Color pecil, magic pen, crayons, coloring books, drawing board, scissors, markers, glue.. All da good stuffs..

This is my collection and Farissa's collection of books.. Plus we have one corner of gifts whereby i kalo jumpe mainan/creative boxes yg bes2 on sale i akan beli dan balut terus for emergency gifts.. :) tu yang u akan nmpk byk hadiah berbalut!!

Activity Area.. Kalo pasang aircon kat sini dah perfect dah.. sebab room ni agak panas..

2 comments:

me said...

hahaha, i pun if jumpa something, i beli siap2 for gift. tapi u lagi gempak siap wrap kotak lawa2 ape semua! cayalah!

Nadra Farissa said...

tq! tq! hahaha.. lg senang kak mi.. nak keluar umah pick up!! hehehe...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails