Thursday, October 1, 2009

Coretan Raya

Mengikut cakap Auntieku yang tercinta.. tahun ni my family kami terpakse berkabung sebyk 2 kalik.. first peninggalan arwah atuk.. secondly, my grandmom nak berKAHWIN lagik.. hah??!! nenekku itu dah berumur 70 tahun.. but still gorgeous ok.. ikut keturunan kot.. (jawabnye I akan gorgeous ke tua la kot.. warghahaha..)

Hana lagikla terkejut "Macamana tokmak leh dulu sblum Hana ni.." kuang 3x.. Takpe Hana your time will come..

My nenek kat tengah2 tu.. :)
Nak katekan I marah.. takde la.. its her life wateva la kan.. tp my Aunt and Uncle susah nak terima.. understandable.. Tok Abah baru pi 5 bulan.. dia dah nak kawen lain.. Apa cite ni?? Hmm.. we all see la turutan dari sesi ni.. from wat I heard.. mmg dah in love gile dah ni..
Ape2 pun.. I nak doakan agar Tok Mak dpt fikir betul2 sblum mengorak ape2 langkah sekalik pun.. Ada sedikit pics of hubby and Farissa makan kat chillies.. saje masuk2kan.. haha.. hepi2 sket.. Tak logickan? hahahaha..
Thumbs up bebeh..

Sayang papa saye ni..

New York Strip Steak..

Club Sandwhiches

Yummy..

1 comment:

me said...

wah farah sakan u beraya! makan pun sakan hahaha

maybe tu cara grandma u cuba nak move on kot. takde sapa tahu dalam hati dia rasa mcm mana bila hilang grandpa u.

lagipun all of you tak tau berapa lama lagi she can be with you guys in this world, biarlah dia happy selama mana yang sempat kan ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails