Monday, January 11, 2010

Contest Sweet Picture Anak Bersama Ibu

Haha.. ada contest yang menarik utk mama join kali ni!! :D
So, sesiapa yang lain berminat boleh la join.. hanya klik di sini!!

I nak pilih gambar ini (gambar pun dilink balik ke entry):

Nama Mama: Farah Izza
Nama Baby: Nadra Farissa
Umur Baby: 2 Tahun 8 Bulan

Story: Gambar ni diambil time raya tahun 2009.. I think it sweet sebab mama tak banyak gambar yang diambil bersama Farissa.. kebanyakkan Farissa dgn Papa je.. :) Time ni plak Farissa cam terlentok manje2 ngan mama pun ye gaks.. So, thanks Ude sebab amik gambo ni.. Pose kat depan rumah jiran.. ahaks.. mmg tak malu.. matching color dindingkan..

2 comments:

e!ya said...

haii..thanks join contest..so sweet..gd luck yer..

Nadra Farissa said...

Thank you!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails