Sunday, January 17, 2010

Couchku yang Baru

Haha! kerana dah ternampak keratan dari The Star pasal Fella Design nak wat sale.. so terpakselah memakse husbandku a.k.a org yang jarang berada di rumah utk membawa diriku ini yang kuat shopping pegi shopping..

The best part of the sale was most items are 50% less and all others are 40% less except for value buy.. Cuma yang kurang bestnye penghantaran will cost you RM 90 if you tinggal kat SK seperti diriku ini.. Punyalah semangat nak pi sebab tak nak ramai org.. we all bertolak dr rumah agaks awal.. bfast kat kedai mamak dan terus memecut ke Damansara.. so ada byk masa nak melepakkan diri kat depan bangunan Fella ni..

Menghabiskan masa suruh Farissa posing2.. :)

Garangnye muke kakak(gelaran Farissa yang famous)...

Last2 fikir punya fikir.. terjatuh cinta dgn si kenit yg manis ni (3 + 2).. ada slip cover leh tukar2 in case ada si kecil yang makan coco crunch sambil kesat2 tgn kat sofa.. hihi.. hari yang membahagiakan... huh.. secara kesimpulannye always find the best bargain during the discounted times!! :D

2 comments:

Umi Aida said...

beshh laa fara ni.. pandai mengunakan masa.. skrg kumpul brg2 dlu, umah siap.. terus pindah.. x yah pkr2 lgk brg2 dlm umah.. good!2x

Nadra Farissa said...

haha!! rumah jadik warehouse la kak aida.. ekekeke... giler sempit.. tak lame lg bleh jd store kalo rumah baru tak siap2!!! tensionnye..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails