Monday, March 28, 2011

Drilling Assignment

Ok ladies and gentlemen... hehe.. ni lah nak cite we all pre-moved to rumah baru kami... hehehe.. punyalah semangat nk masuk umah baru.. kami start keje2 drilling dulu.. :D

So, last week pinjam kawan nyer drill (a.k.a. kak keh & rex).. tq tq jasa uolls dikenang.. ngeee~~ bob sibuk drill satu rumah (tak sempat siap pun.. huhuhu).. tp almost all lah jugaks... so, jom tgk gambo frame2 yg sempat di drill... hahaha... zaaasssss!!!

peralatan yg dipinjam... :)

haaa.. this is our front greetings ornaments..

camni... ok tak???

mi amor... hahaha... frame yang agak murah dari fella design... tak perasan pun da cracks on the frame.. cun jeks dari sini...


asyik peace jeks.. kasik la pose lain.. ape la papa ni...
map ni dibeli mase I kat Nairobi... I love it.. :D

My wedding gift~~ given by my officemates.. (> 5 yrs ago)

sgt cun.. :)

frame ni dibeli mase kat bali... kesian supir kami.. sibuk2 carik I satu family.. ngupanyeee sibuk sopping.. wakakaka... murah weeii...

hmmm my family area kat atas...

ooooo frame ni jumpe kat dlm store.. beli pun sblum farissa ada pun.. sgt sesuai ditempek kat sini...

haaa~~~ love

again with the peace..ekekeke... cermin ni pun I beli murah kat bali... :) kat bali semuanye murah... ekeke..

suit best kat dlm bilik master.. hehehe..

for the guest... these white and blue frame.. bought from Ikea gaks..

soothing!!!

haaaa... ni I buat sendiri.. :) so it is hang in Farissa girly room...

6 comments:

Iela Fazielah said...

no wonder mlm smlm nampak rmh terang.. cun2

Nadra Farissa said...

cepatnye u comment on post.. hahaha... tq tq... :)

Nuha Ariana said...

cun cun...!

Nadra Farissa said...

tq tq!!!! :D

Liz said...

I love the frame yang jumpa dalam stor tuh. So sweet and soothing!!

Nadra Farissa said...

thanks liz...:D ngeee~~ love it too!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails