Sunday, November 1, 2009

Spa Q?

Yeah.. Last week dpt call dr Auntie A yg duduk kat Shah Alam.. "Farah nak tak pi buat spa.. tp kat shah alam la.. 3.5 jam??" tanpe pikir panjang of course jawapan nye nak!!! please!! hahaha.. Sape nak kasik treat yg best for free ye tak?? kih kih kih.. I love u auntie.. time ni la nak love u kan..

Lagi pun selama 3 weeks i duduk babysit anak i kan.. turn laki i la kan.. kih kih.. nanti u all bacalah sesi Farissa ngan papa day out.. :) Pagi tuh i bgn superb awal utk buat house chores yg tak pernah abis plus make sure la farissa ada snacks kalo dia lapo biler bangun.. Appointment dah set kul 9am.. janji nak jumpe my cuz buat manicure dan pedicure kat spa yang same.. I pun tak pernah pegi so tak tau la kat mane..

Al-kisah... before ni Aunti pernah gaks la blanje spa tp never before spa yg agak exclusive.. So mari la sama2 enjoy dah pics.. details of the treatment ada kat link ini.. http://www.beautyunlimited.com.my/

Nak daftar diri ada meja exclusive ni ya.. lobby yang dikelilingi ngan kolam ikan.. hehe..

Leh relax2 tunggu kat sini bg sesiapa bawak spouse.. duduk kat sini leh tertido sebab nyaman sgt..

Once u masuk pintu.. jeng jeng jeng..

Jambangan bunga yg cantik.. i like..

Kolam ikan.. kalo farissa tgk mesti suke.. huh.. attendings pun have their own uniform..

Meja solek.. kat sini sgt best.. sape pakai contacts pun disediakan tmpt letak contact lens!! They think of everything.. One room + one attending + ur own jakuzzi.. mmg exclusive sebab tak jumpe pun ngan org lain..

Mula2.. kene basuh kaki ye.. Aaaaaah.. lega..

Katil tmpt u diurut..

Luar sane is ur very own private toilet.. for 3 hours la.. hahaha... mmg outside under the sun.. dah la u tgh nude.. wakakaka..

This is the jacuzzi.. love it!! best nye kalo pasang kat umah..

Bila u telah pakaikan mask sluruh badan.. u kene la shower dulu.. sblum masuk jacuzzi..

The bed is surrounded by a small stream.. best giler the sound effects.. u will feel very relax..

Perhiasan di sblah katil.. it reminds me of the reason for all ladies to take care of their well being.. :)

Love this.. Fresh flowers everywhere!

Pass abis all the treatment.. they give u fruits to eat.. air tuh air serai <-- ingatkan straw puas sedut tp tak masuk.. wakakaka..... sedap.. :)

Closeup..

I tgh tunggu my cuz time ni.. rase cam nak tido jeks..
The treatment I amik includes:
  • Detoxification masage
  • Body masque
  • Body Wrap
  • Herbal Bath

"If you are reading this.. Thanks again Auntie!!"

3 comments:

me said...

sabar je la. susah btol nak leave comment kat entry u yang ni. apsal tah. hahaha brapa kali i try. anyway, nice la spa yang u pegi ni, shud check it out later. remind me of bali so much. i love it

Nadra Farissa said...

alaaa... sori dear.. i pun tak tau nape susah.. yes u should go!! buat la couple treatment ngan E!! bob tak bleh kene urut sebab dia penggeli.. lecehkan.. ekekeke..

Beth said...

Your home decorations are just fabulous and your home is beautiful! Thanks for the inspiration. Love this.. Fresh flowers everywhere! Iflorist.co.uk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails